Actualitate

"Patru școli din județul Giurgiu, incluse în programul Masă Caldă"

Dan Motrenu, liderul PNL Giurgiu a precizat ca „Patru școli din județul Giurgiu, incluse în programul #MasăCaldă. Este vorba despre: Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Florești, Școala Gimnazială “Marin Gh. Popescu” din comuna Gogoșari, Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Stănești și Școala “Banu Băleanu” din comuna Bolintin Deal.

De programul #MasăCaldă urmează să beneficieze peste 65 de mii de elevi din 150 de școli din România, după ce Ordonanța de Urgență a fost publicată în Monitorul Oficial și sunt așteptate acum Normele de aplicare.

Studiile de impact au arătat că această măsură a avut ca efect eradicarea abandonului în unele școli în care s-a derulat programul, diminuarea absenteismului în toate unitățile de învățământ care oferă elevilor o #masăcaldă și formarea deprinderii pentru o alimentaţie sănătoasă în rândul copiilor.

#PNL continuă să își facă treaba! #PNL înțelege că sprijinirea elevilor și educația de calitate dau direcția unei țări. Mergem mai departe cu reformele pentru elevi și profesori!

#PNL #RomâniaNormală #RomâniaEducată

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!