Social

Pensionarii giurgiuveni vor ieşi din nou în stradă la începutul lunii aprilie

Vor protesta în faţa instituţiei prefectului pentru că dreptul la viaţă le este îngrădit de o pensie mult prea mică din care trebuie să supravieţuiască de la o lună la alta. Este deja al doilea an consecutiv când pensionarii decid la conferinţa anuală a sindicatului să iasă în stradă din cauza situaţiei grele în care se află.

 

S-au adunat pentru a face evaluarea anuală a activităţii comitetului de conducere al Sindicatului Judeţean al Pensionarilor dar şi pentru a stabili măsurile de protest pe care trebuie să le adopte împotriva Guverului. Peste 250 de pensionari giurgiuveni au participat marţi, 22 martie, la Conferinţa Anuală a Sindicatului Pensionarilor Giurgiu organizată în sala mare a Centrului Cultural “Ion Vinea”. Alături de ei a fost prezent şi preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Pensionarilor din România, Preda Nedelcu, iar împreună au decis să protesteze din nou împotriva Guvernului.

Pensionarii sunt hotărâţi să lupte pentru a obţine dreptul la o viaţă mai bună şi vor ca munca lor de zeci de ani să se reflecte în pensia pe care o primesc, pensie funcție de care ar vrea să poată trăi decent. Venitul mediu lunar al unui pensionar giurgiuvean este în prezent de circa 400 de lei.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!