Social

Servicii pentru buzunarele pensionarilor

La mai bine de două săptămâni de la deschidere, cabinetele de prestări servicii din cadrul Casei de Ajutor Reciproc Giurgiu sunt aproape goale şi asta pentru că mulţi pensionari nu ştiu de existenţa lor. La sediul de pe strada Victoriei, membrii CAR pot merge la croitorie, coafor sau la medic, gratuit, ori contra unor sume modice. După modelul altor CAR-uri din ţară care au deschis pentru pensionari diferite cabinete de prestări servicii la preţuri mult mai mici, şi CAR Giurgiu a decis să vină în ajutorul membrilor săi pentru care fiecare leu contează.

Astfel, în noul sediu au fost amenajate recent mai multe cabinete de prestări servicii. “Am început activitatea de la 1 octombrie dar este mai greu acum la început, până află pensionarii. La noi, un tuns costă doar 5 lei şi lucrăm de luni până vineri, de la ora 10.00 şi până la 14.00”, ne-a declarat Teodora Calotă, coafeză. Nici doamna croitoreasă Veronica Tălpeanu nu avea prea mult de lucru dar ne-a spus că d-abia aşteaptă să-i calce pragul clienţii, doar membri CAR.

Mulţi pensionari nu ştiu încă de aceste facilităţi care li se oferă. Au avantajul să fie consultaţi gratuit de un medic primar generalist, să îşi croiască haine noi la preţuri mult mai mici şi să beneficieze de servicii de coafură, la doar câţiva lei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!