Actualitate

Lucrări pe Drumul Judeţean 401 A

Maşinile de mare tonaj care străbat Drumul Judeţean 401A lasă urme adânci în carosabil. Gropile formate din pricina mastodonţilor au fost însă plombate zilele trecute de muncitorii Direcţiei Judeţene de Transport. Lucrările de plombare a gropilor din DJ 401 A au început săptămâna trecută şi au fost încheiate ieri. O echipă a Direcţiei Judeţene de Transport din cadrul Consiliului Judeţean a acţionat în perioada amintită pe o lungime de 15 kilometri a căii de acces amintite.

„Sunt reparate gropile prin aplicarea de plombe cu material pietros. Au fost folosiţi circa 30 de metri cubi de astfel de material”, ne-a spus şeful echipei DJT, Ion Cristea.

Gropile apărute în carosabil, pe Drumul Judeţean 401 A, sunt aşadar efectul tranzitării căii de acces de către maşini de mare tonaj. Cele mai mari probleme sunt pe raza localităţilor Cărpenişu şi Găiseni.

„Maşinile aparţin balastierelor situate la ieşirea din Cărpenişu spre Potlogi. Nu am reuşit încă să rezolvăm problema cu şoferii care refuză să folosească rute ocolitoare. Aceste lucrări de plombare a gropilor sunt foarte necesare, având în vedere că atunci când vor începe acţiunile de deszăpezire, aceste gropi ar fi îngreunat activităţile respective, astfel, reparaţiile acestea sunt un lucru extraordinar din partea Consiliului Judeţean”, ne-a declarat primarul comunei Găiseni, Ion Ştefan.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!