Sport

Peste 300 de fani rapidişti şi-au urmat echipa favorită la Giurgiu; ei au avut propriul meci cu George Copos

Suporterii Rapidului au venit în număr mare la Giurgiu pentru a-şi arăta încă o dată ataşamentul faţă de echipă. Organizatorii partidei au fost nevoiţi să îi aşeze pe aceştia în două locaţii, câte o facţiune la Tribuna I şi Tribuna a II-a.

Aceştia nu s-au mulţumit să-şi încurajeze favoriţii şi să scandeze împotriva patronului George Copos ci au aprins câteva fumigene şi au rupt scaune. În momentul în care galeria a scandat împotriva Stelei, au fost huiduiţi de către giurgiuvenii prezenţi la meci, cele două tabere şicanându-se reciproc.

În minutul 36, fanii de la tribuna a II-a au cerut jucătorilor să vină să salute galeria şi să iasă de pe teren. Fotbaliştii au respectat doar prima cerinţă, după care fanii au părăsit arena din Giurgiu în semn de protest faţă de conducere. Singurii care au rămas au fost suporterii de la Tribuna I.

La rândul său antrenorul Marian Radu susţine că a aflat mult prea târziu de protestul suporterilor.

După meci, fanii rapidişti au mai rămas minute bune în sectorul rezervat lor cântând şi scandând împotriva patronului George Copos, preşedintelui Ion Taban dar şi a reprezentanţilor FRF şi LPF care au făcut ca rapidiştii să rămână fără licenţă şi să evolueze aproape sigur de la anul în Liga Secundă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!