Sport

Astra Giurgiu a învins duminică seară pe Rapid Bucureşti cu scorul de 3-2

Astra Giurgiu rămâne neînvinsă în acest sezon în faţa Rapidului. După 2-0 în tur şi 3-2 în Cupa României, astralii s-au impus din nou, scor 3-2.

Jocul a fost la discreţia giurgiuvenilor care au deschis scorul în minutul 45 prin Takayuki Seto cu lovitură de cap care l-a păcălit pe portarul Pecanha. A fost al şaselea gol din acest sezon pentru japonez, cinci dintre ele fiind marcate pe arena din Giurgiu.

Un alt mijlocaş defensiv, Yahaya, dublează avantajul gazdelor în minutul 70, acesta reluând în plasă mingea respinsă în faţă de portarul Rapidului şi se părea că giurgiuvenii vor obţine o victorie facilă.

Nu au fost de acord Ovidiu Herea şi Emil Dică. Cei doi jucători experimentaţi ai Rapidului au conlucrat perfect în minutul 77, Dică împingând balonul în plasă.

Mai mult, în primul minut al prelungirilor, Herea declanşează nebunia pe banca tehnică a Rapidului dar şi în rândul suporterilor, transformând perfect o lovitură liberă de la 25 de metri.

Când nimeni nu se mai aştepta, Astra obţine cele trei puncte după o fază suspectă de ofsaid: centrare Enache de pe partea dreaptă şi Bukari reuşeşte se lovească mingea care intră în poartă. În momentul pasei, William se afla în poziţie afară din joc, atacând balonul.

În urma acestei victorii, Astra Giurgiu urcă pe locul trei în clasament, profitând de pasul greşit al Petrolului care a remizat la Chiajna. Următorul joc al Astrei va avea loc sâmbătă, 18 mai, chiar contra petroliştilor, câştigătoarea asigurându-şi în mare măsură prezenţa în Europa League.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!