La zi

Poliţia Locală a început să aplice amenzi celor ce aruncă coji de seminţe pe domeniul public

646x404Interpretată în fel şi chip şi aducându-ne în atenţia presei naţionale, hotărârea consiliului local prin care se sancţionează mizeria de pe domeniul public – inclusiv cojile de seminţe întâlnite la tot pasul prin oraş – a ajuns în faza de sancţiuni. Primele amnezi pentru giurgiuvenii ce aruncau coji de seminţe pe domeniul public au fost aplicate de Poliţia Locală în week-endul trecut.

După o perioadă în care au încercat să-i civilizeze pe „mâncătorii de seminţe” cu vorba bună, derulând mai mult acţiuni de prevenţie, poliţiştii locali au trecut la acţiune… Mai exact, la aplicarea de amenzi. Reprezentanţii Poliţiei Locale spun că giurgiuvenilor nu le este interzis să consume seminţe, ci să le arunce cojile pe domeniul public.

În urma acţiunilor de la sfârşitul săptămânii trecute, au fost sancţionaţi opt giurgiuveni, atât pentru cojile de seminţe aruncate pe jos, cât şi pentru consumul de alcool în locuri publice.

Evident, astfel de acţiuni vor continua, în toate parcurile din oraş, dar şi în zonele în care se ştie că spartul seminţelor este, deja, un sport tradiţional.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!