Actualitate

POLIȚIȘTII GIURGIUVENI ÎN MISIUNE PE LITORALUL MĂRII NEGRE

Polițiștii giurgiuveni vor fi prezenți și în acest an, atât pe litoralul românesc cât și pe cel bulgăresc, în perioada sezonului estival pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru ca cei aflați în concediu sau în trecere prin stațiunile de la Marea Neagră să beneficieze de un sejur fără probleme.
Astfel, în perioada 28 iunie – 3 septembrie a.c., un număr de 10 polițiști giurgiuveni vor acționa, în sistem integrat, pentru siguranța cetățenilor pe litoralul Mării Negre în țară și în Republica Bulgaria, unde turiștii români vor primi sprijin și se vor bucura de un concediu în siguranță.
Pentru misiunea derulată în Republica Bulgară au fost selectați polițiști vorbitori de limba bulgară sau de o altă limbă de circulație internațională, fapt pentru care turiștii români și nu numai, vor găsi în aceștia un real sprijin în toate situațiile ce pot apărea.
Polițiștii angrenați în aceste misiuni, pe litoralul românesc și pe cel bulgăresc, fac parte din structurile de poliție rutieră și ordine publică și vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale, protejarea drepturilor și a bunurilor celor care aleg să își petreacă vacanța la malul mării.
Pe timpul desfășurării misiunilor, polițiștii giurgiuveni vor derula, alături de colegii din cadrul celorlalte inspectorate de poliție, campanii pentru informarea turiștilor cu privire la prevenirea furturilor din camerele de hotel, din auto, de pe plajă, a disparițiilor de minori și a prevenirii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!