Actualitate

Și polițiștii au intervenit prompt, la eliminarea efectelor fenomenelor meteo nefavorabile

In noaptea de 30 iunie spre 1 iulie a.c., fenomenele meteo nefavorabile și-au făcut simțită prezența și în județul Giurgiu, în special pe raza localităților Găujani și Joița, unde au căzut mai mulți copaci și un stâlp de telefonie, blocând arterele rutiere.
Polițiștii giurgiuveni au intervenit prompt, restricționând și dirijând circulația, pe arterele rutiere unde s-a impus acest lucru, până la remedierea situației și au sprijinit pe reprezentanții Enel Giurgiu pentru remedierea întreruperilor furnizării de energie electrică, în localitățile Pietrișu și Găujani.
De asemenea, în această perioadă, polițiștii giurgiuveni au desfășurat acțiuni preventive, pe raza localităților în care au avut loc manifestări meteorologice nefavorabile, pentru prevenirea săvârșirii de fapte ilegale la adăpostul întunericului.
Urmare a prezenței și intervenției prompte a polițiștilor giurgiuveni alături de celelalte structuri competente să intervină în astfel de situații, nu au fost înregistrate evenimente negative.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!