La zi

Ponta îşi pune-n cap şmecherii care au căpuşat până acum agricultura românească

Premierul Victor Ponta l-a sfătuit pe Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, să nu ţină seama de ce zic oamenii politici ”prieteni cu tot felul de şmecheri şi afacerişti din agricultură” şi să taie ”toate contractele cu prin care aceştia au căpuşat statul ani de zile”. Premierul l-a asigurat pe ministru că are tot sprijinul său în acest sens.

”Domnule ministru, nu vă uitaţi la ce zic oamenii politici – indiferent de cât de înaltă este funcţia lor – care sunt prieteni cu tot felul de şmecheri şi afacerişti din agricultură! Faceţi ordine în continuare, pentru că înţeleg că tot călcăm pe muşuroaie. Ne-am uitat la marea societate de cercetare de la Brăila, care era toată căpuşată şi şmecherită în 2009, 2010, 2011… Aşadar, când vă critică cineva, gândiţi-vă cine sunt prietenii şi sponsorii politici şi mergeţi mai departe. Aveţi tot sprijinul meu în acest sens, nu mă interesează sponsorii altor oameni politici. Tăiaţi-le toate contractele prin care căpuşau statul.”

Aceste declaraţii ale premierului au survenit pe fondul unor veşti favorabile din agricultură, unde lucrurile au început să funcţioneze.

”Asta şi prin voia lui Dumnezeu, că am avut ploaie destulă, dar şi prin foarte multe măsuri pe care nu le-a mai luat nimeni de mult timp. Plata în avans a subvenţiilor şi irigaţiile.” – a adăugat Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!