Actualitate

Preocupat excesiv de soarta PNL, Ovidiu Andrei își asumă un rol nepotrivit în ALDE!

ovidiu-andreiParticipând la lucrările recentei conferințe de presă a ALDE, Ovidiu Andrei, președinte al organizației municipale din cadrul acestei structuri politice a reușit să stârnească  vii controverse pe marginea subiectului abordat cu acest prilej.

Astfel, dacă cei prezenți se așteptau să afle ultimele noutăți în materie de realizări și perspective politice la nivel de organizație municipală ALDE, Ovidiu Andrei a împărtășit, însă, presei, o părere pur personală despre ce se întâmplă în bucătăria altui partid.

Cuprins de sinceritate și recunoscând că mai trage cu ochiul peste gardul vecinului, Ovidiu Andrei abordează frontal ultimele evenimente generate de activități  organizatorice interne din cadrul PNL local.

 Astfel, lipsit de orice legitimitate, acesta emite aprecieri legate atât de deciziile BPN al PNL, dar și ale BPJ și, chiar mai grav, evaluează  modul de lucru al liderului PNL local ca fiind unul dictatorial, acuzându-l că sancționează opoziția din partid, prin excluderi nemotivate de membri?!?

Faptul că Dumitru Beianu a explicat pe înțelesul tuturor, deși, poate, nu ar fi fost nevoie,  că  reconfigurarea PNL Giurgiu, din perspectiva alegerilor viitoare, era mai mult decât necesară, gest pe care, de altfel, și l-a asumat cu multă responsabilitate, considerăm că interesul altor partide sau reprezentanți ai acestora, pentru acest subiect, ar trebui gestionat cu măsură și într-un context potrivit.

Vorbind la conferința ALDE despre ce fac cei din PNL, cum au fost unii reinventați politic de alții, sau despre cine la cine a stat la sân, înseamnă că Ovidiu Andrei nu știe politica cărui partid o face. Însă, dacă știe ceva și, cu siguranță știe,  așteptăm să ne vorebească  despre  momentul mai – iunie 2012 când, tot în  PNL, au existat o victimă și călăul ei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Boerescu Mihnea - consilier judetean 16 octombrie 2015 at 20:15

Cum se spune-n popor: „cainele moare de drum lung si prietenul meu Ovidiu de grija …..altui partid ” -hahaha

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!