Actualitate

Preşedintele Klaus Iohannis: "România condamnă ferm actul terorist de la Paris!"

iohanis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi în cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Franţei în memoria victimelor atentatului de la publicaţia franceză „Charlie Hebdo”.

„În aceste momente de adâncă durere doresc să transmit sincere condoleanţe şi întreaga solidaritate a naţiunii române cetăţenilor Republicii Franceze afectate de acest tragic eveniment. Sunt alături de familiile îndoliate şi familiile celor răniţi şi le asigur de profunda mea compasiune. România condamnă ferm acest act terorist şi rămâne solidară cu întreaga comunitate internaţională în lupta împotriva acestor acte crude lipsite de orice raţiune”, se arată în mesajul semnat de preşedintele Iohannis.

De altfel, în opinia preşedintelui în exerciţiu “nu numai terorismul, dar și corupția și crima organizată reprezintă amenințări la adresa securității naționale a oricărui stat, iar procurorii se aflăîn prima linie a luptei împotriva rețelelor ilegale de orice fel”. Înacest context, şeful statului a lansat recent o temă de dezbatere: ar trebui sau nu să participe și procurorul general la ședințele Consiliului Suprem de Apărare a Țării?
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!