Politic

Presiunea şi şantajul – "instrumentele" PSD pentru racolarea aleşilor locali!

mustatea

Controversata Ordonanță 55 continuă să țină capul de afiș al vieții politice din țară, dar și de la nivel local, așa că această temă nu putea fi ocolită de liderii ACL în conferița de presă susținută marți la Giurgiu.

Liderul liberal giurgiuvean Vasile Mustățea a declarat, în fața presei, dar și a președintelui său de partid, Klaus Iohannis, că a luat decizia de a-și depune, cu mult înainte de expirarea termenului legal, opțiunea politică, o opțiune ce reafirmă apartenența la PNL, și a explicat și de ce a luat această decizie: “Paradoxal, deşi în Guvern se stabilise altceva, atunci când a apărut această Ordonaţă a fost introdusă o prevedere conform căreia opţiunea pentru un partid se poate face O SINGURĂ DATĂ în intervalul de 45 de zile. Aceasta înseamnă că, din momentul în care ai depus opţiunea nu te mai poţi răzgândi şi, deci, nu ar mai trebuie să existe presiuni şi şantaj. Pe de altă parte, am vrut să demonstrez că nu am nicio îndoială în decizia mea de a rămâne în PNL”.

În opinia președintelui PNL Giurgiu, odată făcută și depusă oficial această opțiune, este posibil ca partidul de guvernământ să înceteze presiunile și șantajul asupra aleșilor locali. Mustăţea spune că ceea ce se întâmplă în această perioadă la Giurgiu este, poate, unic în ţară. “Nu cred că mai există alte judeţe al ţării unde presiunea şi şantajul PSD să fie la nivelul de la Giurgiu. Nu numai aleşii locali sunt supuşi constant  presiunilor PSD, ci şi familiile acestora. S-a ajuns până acolo unde PSD-ul a făcut “investigaţii” amănunţite, are baze de date cu membrii familiilor aleşilor locali, fiecare unde lucrează, aleşii fiind constant ameninţaţi că, dacă nu trec la partidul de guvernământ, soţul, soţia, mama. tata, fiul, fiica îşi vor pierde locul de muncă!”

 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!