Politic

Prezidenţiabilii de azi, în urmă cu două decenii

ponta tanar

La începutul anilor ’90, cei mai importanţi candidaţi la alegerile prezidenţiale de peste câteva săptămâni, (cel mai probabil) nici măcar nu visau că la un moment dat se vor bate pentru fotoliul de la Cotroceni.   

Motiv pentru care exista inclusiv un aer uşor nonconformist în vestimentaţia şi atitudinalul unora. Bunăoară, Călin Popescu Tăriceanu ajuta la înfiinţarea celebrului post Radio Contact. Se întâmpla în 1992, pe când şeful Senatului de azi avea mai puţine kg şi purta cinci zile pe săptămână blugi.

Victor Ponta, fără ochelari, dar cu mult păr cârlionţat pe creştet, trăia o viaţă de boem la Paris, unde – zice-se – îşi definitiva studiile.

Elena Udrea, la nici 18 ani, participa la concursul Miss Adolescenţa, Blonda de la Cotroceni, cum mai este cunoscută şefa PMP, fiind pe atunci o mândră purtătoare de păr şaten.

Monica Macovei, desigur, evadează din aceste tipare, culorile închise la culoare însoţind şi atunci vestimentaţia ce o caracterizează azi. Şi pe atunci, candidatul independent la prezidenţiale adopta un stil sobru.

Acelaşi lucru şi în cazul neamţului Klaus Iohannis. Primarul Sibiului pare să nu se fi schimbat de-a lungul anilor. Mereu la patru ace şi adoptând o atitudine sobră, candidatul ACL se prezenta în ton cu meseria de profesor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!