La zi Social

Prieteni (şi) de 1 Martie. Giurgiuvenii şi bulgarii din Ruse, acţiune comună la început de primăvară

podDacă cei mari dau exemplu pe toată graniţa româno-bulgară de cooperare şi colaborare excelente în domeniul administrativ- mai cu seamă, iată că şi copiii şi tinerii din Giurgiu şi Ruse leagă strânse prietenii despre vorbeşte toată lumea.
Sâmbătă, 1 Martie, de la ora 10.30, la vama Ruse, zeci de elevi din cele două oraşe îşi dau întâlnire, urmând să meargă, mai apoi, pe Podul Prieteniei pentru a face schimb de mărţişoare. Ei vor să marcheze şi împlinirea, în 2014, a 60 de ani de existenţă a Podului de peste Dunăre.
Mai apoi, elevii noştri( de la Şcoala Populară de Artă şi cei de la Centrul Cultural „Ion Vinea”) alături de prietenii lor bulgari vor merge să viziteze şcoala Liuben Karavelov, din Ruse. Acolo, elevii străini vor să intre în Cartea Recordurilor, formând cel mai mare mărţişor uman. Potrivit organizatorilor, de la noi vor participa 20 de tineri, iar delegaţia bulgară va fi alcătuită din 30 de persoane. Lor li se vor alătura şi reprezentanţi ai autorităţilor celor două regiuni.
C.S.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!