La zi Sport

SPORT: Manfred, te susţinem până la capăt!

_DSC0192A meritat toate uralele şi aplauzele, a meritat încurajările şi merită, în continuare, întreaga noastră susţinere pentru că ne reprezintă cu mândrie la nivel înalt. Tânărul giurgiuvean Manfred Botnaru a participat, sâmbătă, 1 martie, la o competiţie de atletism deosebit de importantă, el fiind susţinut, la Bucureşti, de familie, prieteni şi suporteri.
 
Manfred, căruia prietenii îi spun Manny, şi al cărui antrenor este profesorul Marian Damian, a participat, aşadar, la Campionatul Naţional de Atletism Juniori II(16-17 ani), la proba de viteză- 60 de metri plat, găzduit de sala de atletism din complexul Lia Manoliu. Manny a trecut cu bine de serii, unde chiar şi-a depăşit recordul la viteză, obţinând 7,19 secunde binemeritate.
Din păcate, în finală, tânărul nostru a ratat startul şi a fost descalificat. Totuşi, Manny merge mai departe, aşa că, în circa o lună, va participa la proba de 100 metri plat. Vă reamintim că, în urmă cu 10 luni, Manfred a suferit un accident în timpul antrenamentelor, iar după operaţie a lucrat continuu la recuperare şi pentru a reveni în forţă pe pistă.
Astăzi, i-au fost alături nu doar părinţii şi prietenii, dar şi un grup de tineri, membri ai TNL Giurgiu, însoţiţi la competiţia din Capitală, de şeful liberalilor de la municipiu şi prieten al lui Manfred, Dumitru Beianu._DSC0063Pe pagina de facebook a Informaţia de Giurgiu https://www.facebook.com/InformatiadeGiurgiu?fref=ts  puteţi vedea mai multe fotografii realizate la Campionatul Naţional de Atletism Juniori II, din Capitală.
Cătălina Sfetcu

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!