Actualitate

Primăria Municipiului Giurgiu va posta pe SEAP mai multe lucrări importante

În ciuda bugetului limitat de care dispune administraţia locală, Primăria vrea să deruleze in acest an mai multe proiecte de investiţii, lucrările respective urmând a fi urcate pe SEAP, asa cum a explicat astazi, in conferinta de presa, primarul Barbu.

In cadrul acestui proiect se vor reabilita mai multe segmente de drum ce leagă centrul oraşului de zona de frontieră, în lungime totală de 2.411 m, precum şi realizarea a două sensuri giratorii pe acest traseu, unul în zona complexului Sârguinţa, iar celălalt la Abator.

Alte lucrări ce urmează a fi postate pe SEAP sunt cele legate de amenajarea a zece locuri de joacă pentru copii, după standardele europene în vigoare, cu module de joacă moderne, dar şi sigure.

Un alt proiect ce urmează a fi postat pe SEAP, după ce va fi definitivat, este cel legat de monitorizarea video a oraşului, mai ales că urmează să se facă o serie de investiţii.

Ultima lucrare despre care a vorbit astăzi primarul Nicolae Barbu este cea de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, acolo unde municipalitatea se află în discuţii cu cei care s-au ocupat de acest proiect până în prezent, pentru a se stabili cu exactitate stadiul lucrărilor, valoarea celor care sunt conforme şi pot fi decontate, dar şi a celor care au fost realizate fără să fie respectate normele prevăzute de lege, în cazul unei clădiri monument istoric.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!