Sport

„Puştii” de la Sport Team Giurgiu se pregătesc pentru Campionatul Naţional în… Bulgaria

Sport Team GiurgiuŞcoala de Fotbal „Sport Team” Giurgiu va participa între 20-25 iunie la un puternic turneu de fotbal în Bulgaria. Intitulat „Vakancija Cup” (Cupa Vacanţei), turneul are loc în staţiunea Sunny Beach, la Nesebar şi reuneşte la start formaţii din Bulgaria, Belarus şi România.

 Sport Team Giurgiu va intra în competiţie la două categorii de vârstă: 2002 respectiv 2003/2004. Conform antrenorului Adonis Puiu, lotul deplasat în Bulgaria va cuprinde aproximativ 20 de jucători.
„Din România am fost invitaţi doar noi şi Steaua Bucureşti. Înainte de apariţia proiectului Sport Team, participam la diferite turnee în Bulgaria cu Dunărea sau CSS Giurgiu” a declarat Adonis Puiu, acest subliniind că turneul este unul puternic.
„Turneul adună la start cele mai puternice grupe de copii şi juniori din Bulgaria. Vor fi prezente cluburi precum Levski Sofia, Slavia Sofia sau Cernomoreţ Burgas. Pentru noi e un bun prilej de antrenament în vederea competiţiilor oficiale din ţară” a mai spus Adonis Puiu.
Evoluează în campionatul Bucureştiului
Alături de antrenorul giurgiuvean va face deplasarea şi fostul portar al celor de la CS Dunărea, Adrian Ene, în prezent antrenor cu portarii la Academia de Fotbal „Sport Team” Bucureşti.
Deoarece în Giurgiu nu există o competiţie pentru copii de 10 sau 12 ani, Sport Team va lua startul în Campionatul Bucureştiului, acolo unde alături de alte şcoli de fotbal participă grupe de copii de la Steaua şi Dinamo.
Cele mai mari emoţii le vor avea copiii din grupa 2002 care vor evolua pentru prima oară într-un campionat de „11 la 11”.
 

Bogdan Vladu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!