La zi

Restricţii şi în 2014

imagesGuvernul va menţine şi anul viitor, respectiv în 2014, interdicţia de a acorda tichete de masă, tichete cadou sau de vacanţă pentru bugetari. De asemenea, nu se vor acorda indemnizaţiile lunare reparatorii pentru o anumită categorie de revoluţionari. Nu în ultimul rând, se va limita în continuare, conform unui proiect de ordonanţă, gratuităţile la transportul feroviar.

Aceste drepturi nu au mai fost acordate începând cu anul 2009.

În aceeaşi ordine de idei, este de semnalat că actualul guvern, conform aceluiaşi proiect de ordonanţă, va limita creşterile salariale în regiile autonome sau companiile de stat la cel mult 60% din sporul de productivitate a muncii. Majorările includ primele, sporurile sau bonusurile pe care aceşti operatori economici le pot acorda.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Mynar 3 iunie 2015 at 2:00

Daniel T a comentat: Am facut si eu un tisrdteve cu un Juke (tot prin amabilitatea Euromotor) timp de un weekend cu varianta full motorul turbo de 190 CP si cutie CVT. Chiar daca are un design ciudat, mi-a placut faptul ca ai loc destul in habitaclu si motorul e suficient de puternic pentru gabaritul masinii. Un minus ar fi cutia CVT care chiar si in modul SPORT, la kickdown, are cateva momente de ezitare. In rest, navigatia e OK (nu am testat daca stie si strazile laturalnice), scaunele incalzite sunt o mana cereasca iarna (testdriveul l-am facut in ianuarie in Brasov si Poiana Brasov) iar sistemul 4 4 s-a descurcat foarte bine pe serpentinele dintre Poiana Brasov si Brasov. 0 0

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!