Actualitate

Restricţiile de circulaţie pe Podul Prieteniei, ridicate de marţi seară

După două zile în care circulaţia tirurilor a fost deviată prin alte vămi din ţară, din cauza surpării unei porţiuni din carosabilul Podului Prieteniei, marţi seară şoferii de tir au avut o surpriză plăcutăşi neaşteptată: bulgarii au anunţat reluarea circulaţiei, după ce au găsit o soluţie provizorie de reparare a gropii din asfalt.

Marţi dimineaţă, bulgarii anunţau că vor începe lucrările de reparaţii şi că circulaţia pe Podul Prieteniei va fi reluată, pentru Tiruri, de-abia sâmbătă, în tot acest timp maşinile de tonaj mare fiind nevoite să facă ocoluri mari pentru a ajunge în Bulgaria, prin punctele de frontieră din judeţele Constanţa, Teleorman sau Dolj, lucru ce îi nemulţumea, evident, pe tirisţi. Seara, în jurul orei 19, începuseară să circule zvonuri privind reluarea circulaţiei pe Pod. Informaţiile pe care le aveau, la acea oră, autorităţile, erau contradictorii, însă supriza a apărut pe la ora 20.

Aşadar, începând cu seara de marţi, se circulă din nou normal pe Podul Prieteniei. Mai există, totuşi, ceva probleme în zona în care s-a surpat asfaltul, pentru că bulgarii au aplicat o soluţie provizorie de reluare a traficului (groapa din asfalt a fost acoperită cu foi de tablă) şi, prin urmare, acolo se circulă doar pe un singur sens.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!