Sport

Retur de coşmar. CSM Dunărea Giurgiu pierde calificarea la „zonă” în ultimele minute

CSM Dunarea junioriTinerii fotbalişti de la CSM Dunărea Giurgiu au pierdut calificarea la faza zonală a Campionatului Naţional de Juniori A1. Aceştia au cedat sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-4 returul cu ASC Măgurele, campioana judeţului Ilfov. Înfrângerea este cu atât mai dureroasă cu cât „alb-albaştri” aveau un avantaj de două goluri după prima manşă.

Surpriză de proporţii în returul barajului interjudeţean a Campionatului Naţional de Juniori A1.Veteranul George Barbu a fost imbatabil
Mari favoriţi la calificare după 2-0 pe teren propriu, fotbaliştii de la CSM Dunărea Giurgiu au pierdut cu scorul de 1-4 în faţa celor de la ASC Măgurele. Meciul s-a disputat sâmbătă, de la ora 17.00, pe arena din Clinceni.
La pauză scorul a fost de 1-1, golul formaţiei antrenate de Dorian Gârlea fiind reuşit de mijlocaşul Ionel Gaură.
Dau vina pe observator
Până în minutul 80 nimeni nu
se mai gândea că ASC Măgurele poate întoarce rezultatul. Ilfovenii au reuşit totuşi minunea, punctând de trei ori în ultimele zece minute!
Jucatorii de la Progresul Valea Dragului, tristi dupa infrangere
 
„Îmi este greu să vorbesc după un asemenea meci. Un mare merit în calificarea celor de la Măgurele îl are observatorul partidei care i-a împins de la spate pe arbitri să fluiere numai împotriva noastră” a declarat Daniel Ignat, vicepreşedintele CSM Dunărea.
Pentru al doilea an consecutiv, judeţul Giurgiu nu va avea reprezentantă la turneul zonal al Campionatului Naţional de Juniori A1. În ediţia 2013/2014, campioana FC Bolintin Malu Spart a fost zdrobită de Viitorul Dragomireşti după 2-6 pe teren propriu şi 0-5 în deplasare.
 

Bogdan Vladu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!