Social

Rugby-iştii de la Clubul RC Giurgiu Nord au de acum propriul lor mijloc de transport către competiţii

Un pas mic pentru sport, un pas mare pentru rugby-ul giurgiuvean. La solicitarea Clubului RC Giurgiu Nord, Consiliul Judeţean a alocat o sumă de bani necesară pentru achiziţionarea unui autocar destinat deplasărilor pe care le vor face sportivii la diverse competiţii naţionale şi nu numai.

Copiii şi tinerii Clubului RC Giurgiu Nord, care au reuşit până acum să aducă nenumărate premii în judeţ, prin intermediul sportului pe care îl practică, respectiv rugby, se poate spune că au fost din nou răsplătiţi pentru reuşitele lor. De acum, rugby-iştii nu vor mai fi nevoiţi să meargă la competiţii cu maşini închiriate, pentru că au propriul lor autocar. Este un vis devenit realitate cu sprijinul Consiliului Judeţean Giurgiu.

„Ne-au solicitat să îi ajutăm cu un mijloc de transport, dată fiind distanţa dintre comune, dar şi traseele lungi pe care le parcurg pentru meciuri, se descurcau foarte greu cu mijloacele de transport închiriate. Au apelat la Consiliul Judeţean, am găsit înţelegere la majoritatea consilierilor, nu la toţi colegii mei, şi am alocat o sumă de bani pentru achiziţionarea acestui autocar”, ne-a spus Dumitru Beianu.

Fără explicaţie, la şedinţa la care a fost supus aprobării proiectul privind acordarea sumei necesare pentru cumpărarea autocarului, cei din PDL au votat împotrivă. Acest lucru este de neexplicat şi pentru cei din Club, care spun că micuţii sportivi nu au culoare politică. „Copiii aceştia nu au culoare politică, ei fac sport. Şi chiar avem rezultate, anul trecut, în luna iunie, am câştigat locul I la o competiţie naţională desfăşurată la Mamaia, Rugby Beach se numeşte competiţia. O comună din judeţul nostru să bată tot ce îi iese în cale, nu mi se pare puţin”, ne-a spus secretarul Clubului RC Giurgiu Nord, Gheorghe Vlăduţ.

Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, a făcut recent o invitaţie către toţi cei care iubesc sportul sau vor doar să vadă ce ştiu tinerii de la Clubul Giurgiu Nord. „Pentru cei interesaţi, pe 1 aprilie, va avea loc un turneu de rugby în localitatea Cosoba, ocazie cu care îi invit pe toţi cei interesaţi să vadă ce performanţe pot să realizeze aceşti copii”, a mai spus Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!