Actualitate La zi Social

Zeci de intervenţii ale pompierilor giurgiuveni, de la Revelion încoace

EXERCITIU - SIMULARE CUTREMUR 51 de cazuri medicale la care au intervenit echipajele SMURD, 4 incendii, două persoane blocate în casă, dar şi intervenţii la două accidente rutiere. În perioada 1-5 ianuarie, cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Giurgiu au avut serios de lucru.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, locotenent Gabriela Olexiuc, primul incendiu din 2014 a avut loc chiar pe 1 ianuarie, la miezul nopţii, iar flăcările au izbucnit din cauza unei instalaţii de brad, într-o locuinţă a unui bloc din municipiul Giurgiu. Au ars mai multe piese de mobilier, tocăria apartamentului respectiv, dar şi proprietarul a suferit arsuri, fiind transportat la Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu de un echipaj al SMURD.
Pe 4 ianuarie, pompierii giurgiuveni au intervenit la stingerea a altor două incendii. Unul a izbucnit în Bucşani, la o casă, flăcările mistuind circa 25 de metri pătraţi din acoperiş. Cel de-al doilea incendiu s-a produs la Ghimpaţi, arzând, însă, de această dată, doar 3 metri pătraţi din grinzile casei. Un alt incendiu a izbucnit, pe 6 ianuarie, în municipiul Giurgiu, când au ars 0,5 metri de cablu electric.
Pompierii giurgiuveni au fost chemaţi să intervină şi în cazul a două accidente rutiere care, din fericire, nu au fost cu urmări grave. De asemenea, cei de la ISU Giurgiu au reuşit, pe 1 ianuarie, să scoată dintr-un apartament, o persoană blocată în casă, iar pe 5 ianuarie, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină într-un caz asemănător, însă, din nefericire, persoana găsită într-un apartament, murise, fiind vorba despre un bătrân în vârstă de 74 de ani.
 
sursa foto: mediafax.ro

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!