Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Astra Giurgiu – Slovan Liberec

FCAstra Foto DanielGrecuReprezentanţii Astra Giurgiu au stabilit preţurile biletelor pentru meciul cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar al Ligii Europa. Acestea au fost puse deja în vânzare, preţul unui tichet variind între 5 lei şi 100 de lei, fiind asemănător cu cel practicat de formaţia giurgiuveană la un meci obişnuit din campionat.
Stadionul „Marin Anastasovici” va găzdui în premieră un meci de fotbal în cupele europene. Pentru a marca acest lucru cum se cuvine, oficialii Astrei au hotărât ca preţul biletelor pentru partida de joi cu Slovan Liberec să fie accesibil pentru toţi microbiştii.
În total au fost scoase la vânzare cinci tipuri de bilete. Cel mai ieftin costă 5 lei, iar cel mai scump 100 de lei.
Preţul tichetelor este următorul:

Peluză: 5 lei;
Tribuna a II-a (sectoarele 1-8, neacoperite): 10 lei;
Tribuna a II-a (sectoarele A-H, acoperite): 15 lei;
Tribuna I: 20 lei;
Lojă: 100 lei.

Biletele pot fi procurate până joi, în intervalul orar 10.00-18.00, de la casele de bilete din municipiu (Piaţa Centrală şi strada Tineretului).
De asemenea, tichetele pot fi achiziţionate şi online AICI.
Meciul dintre Astra Giurgiu şi Slovan Liberec (prima manşă a turului 3 preliminar din Europa League) este programat joi, 31 iulie, de la ora 19.00, pe arena „Marin Anastasovici”.
Cel mai important meci de fotbal disputat la Giurgiu a avut loc pe 19 noiembrie 2013 între Naţionalele de Tineret (U21) ale României şi Germaniei (scor 2-2).
Adversarii giurgiuvenilor vor sosi în ţară marţi seară, antrenamentul oficial şi conferinţa de dinaintea meciului urmând să aibă loc în complexul sportiv „Marin Anastasovici”.
Bogdan Vladu
Foto: Daniel Grecu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!