Social

Salvat de la cădere în gol de la etajul III

A rămas singur acasă şi s-a urcat pe pervazul geamului, la etajul al III-lea al unui bloc din municipiul Giurgiu. Un băieţel în vârstă de 5 ani a pus astăzi pe jar un cartier întreg, dar a fost salvat de pompierii giurgiuveni înainte să i se întâmple ceva. Băiatul ar fi putut cădea în gol de la circa 12 metri.

Marţi, 24 iulie, în jurul orei 13.00, un angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a văzut, în blocul de vis-a-vis de sediul instituţiei menţionate, cum un copil era ieşit cu totul pe geam. A sunat imediat la 112. Între timp, mai mulţi angajaţi ai DPASPC Giurgiu, alături de un psiholog, au stat permanent de vorbă cu micuţul, încercând să-l convingă să nu facă vreo mişcare greşită.

Se pare că micuţul fusese lăsat mai multe zeci de minute singur acasă. Probabil a intrat în panică şi acesta ar fi motivul pentru care a ieşit pe geam.

Între timp, unul dintre pompierii sosiţi la faţa locului a urcat în bloc, a intrat în apartament şi l-a salvat pe copil, care se află acum în afara oricărui pericol, alături de bunicul său.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!