Actualitate

Sărbători fără probleme la Giurgiu

Prezenţa masivă a poliţiştilor giurgiuveni în stradă înaintea Revelionului, dar şi în primele zile ale noului an a dat roade, astfel că nicăieri în judeţ nu au fost înregistrate evenimente deosebite. Pentru asta, însă, în fiecare zi, pe străzi fost peste 190 de poliţişti, care şi-au luat în serios rolul.

În acţiunile organizate la sfârşitul lui 2012 şi începutul noului an au fost implicaţi poliţişti din toate structurile Inspectoratului Judeţean, cărora li s-au alăturat jandarmi, dar şi angajaţi ai Poliţiei Locale, în municipiu.

Numai pe 31 decembrie, în urma unei acţiuni coordonate de adjunctul inspectorului şef au fost confiscate 450 de kilograme de materiale pirotehnice, adică peste 22.000 de bucăţi de rachete, petarde şi alte astfel de obiecte.

Prezenţa poliţiştilor în stradă a avut efecte şi în ceea ce priveşte circulaţia rutieră, domeniu în care nu a fost înregistrat niciun accident soldat cu victime, a mai spus inspectorului şef al Poliţiei giurgiuvene, cms. şef Vasile Tache, despre activitatea subalternilor săi în această perioadă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!