La zi

Accident rutier în zona Casa Cărţii. Şoferul vinovat avea permisul suspendat

Accidentul s-a produs miercuri seară pe şoseaua Bucureşti, în intersecţia de la Casa Cărţii. Autoturismul Dacia Logan condus de şoferul teribilist a acroşat un Wolkswagen care se pregătea să intre pe strada Trandafirilor, l-a răsucit la aproape 180 de grade după care a urcat pe trotuar şi s-a oprit într-unul din pilonii de pe marginea acestuia.

Din fericire în acel moment nu trecea nimeni prin zonă, consecinţele putând fi devastatoare. Totuşi, conducătorul autoturismului Volkswagen a fost rănit uşor.

În loc să fie preocupat de accident sau de faptul că partea din faţă a autoturismului era făcută praf, tânărul s-a dat în stambă.

Condus la spital pentru a i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, şoferul trecea foarte uşor de la o stare la alta.

Interesant este faptul că tânărul nu se afla la prima abatere de acest gen, acesta având permisul suspendat încă din luna octombrie, tot alcoolul fiind de vină.

Pentru că s-a urcat la volan băut şi cu permisul suspendat dar a şi produs un accident rutier, tânărul se va alege cu dosar penal şi ar putea chiar să fie trimis după gratii.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!