La zi

Senzaţii tari la Prundu

Zeci de motociclişti din întreaga ţară au participat sâmbătă şi duminică, respectiv 26 şi 27 martie, la etapa a II-a a Campionatului Naţional de Motocross. De altfel, sute de giurgiuveni din mai multe comune ale judeţului au mers acolo pentru a lua parte la un eveniment de excepţie.

Potrivit organizatorilor, s-au înscris în concurs 80 de sportivi din mai multe judeţe ale României, aceştia fiind împărţiţi pe mai multe clase. La campionat au participat, astfel, la clasa 50 de centimetri cubi piloţi de până în 7 ani, iar la clasa de 65 de centimetri cubi au fost piloţi între 6 şi 12 ani. La Prundu au mers şi piloţi amatori, dar şi veterani, între care două femei.

Sâmbătă, între orele 10.00 şi 16.00, au avut loc antrenamentele motociliştilor, iar duminică a avut loc concursul propriu-zis. Fiecare manşă a însemnat între 12 şi 30 de minute pentru o singură cursă, iar motocicliştii au parcurs de două ori terenul de motocross în acest interval.

Competiţia de la Prundu a avut loc pe un teren special amenajat. „Terenul de motocross pe care s-a desfăşurat campionatul a fost realizat ca şi circuit de motocross în urmă cu doi ani, şi evident, s-a tot adăugit, s-a tot perfecţionat. Este o investiţie realizată doar cu sponsori privaţi. Eu cred că traseul este unul extrem de reuşit”, ne-a declarat Cătălin Corbea, primarul din Prundu şi unul dintre organizatori.

Etapa a II-a a Campionatului National de Motocross a fost organizată de Clubul Sportiv Dual Racing Team şi Clubul Sportiv Top Cros TCS, Primăria Prundu şi TOT AGRO.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!