Actualitate

SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE GIURGIU: Activitate de informare anticorupție cu personalul Direcției Poliției Locale Giurgiu

Zilele trecute, în baza protocolului de colaborare încheiat cu Primăria Municipiului Giurgiu, în vederea promovării unor mesaje cu conținut informativ – preventiv anticorupție și pentru diversificarea canalelor de informare a societății civile, reprezentanți ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Giurgiu au desfășurat o activitate de informare anticorupție cu personalul Direcției Poliției Locale Giurgiu.
În cadrul întâlnirii, lucrătorii S.J.A. Giurgiu au prezentat aspecte privind identitatea instituțională a D.G.A., competențele unității, responsabilitățile ce revin acesteia în cadrul realizării obiectivelor specifice ale S.N.A. 2016-2020.
De asemenea, în scopul creșterii gradului de educație anticorupție a personalului din cadrul autorităților și instituțiilor publice de la nivel central și local, s-au prezentat bunele practici ale D.G.A. în prevenirea și combaterea corupției: Managementul Riscurilor de Corupție (concepție, cadru procedural, abordări practice), identificarea riscurilor și vulnerabilităților instituționale la corupție, și aspecte teoretice și practice (cazuistică judiciară adecvată) în legătură cu infracțiunile de corupție.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!