Actualitate

 SPECTACOL DEOSEBIT  PENTRU PERSOANELE VÂRSTNICE INSTITUŢIONALIZATE

Persoanele vârstnice instituţionalizate în căminele din localităţile Hotarele, Onceşti şi Mironeşti, centre rezidenţiale aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au participat joi, 15 iunie 2017, la un eveniment organizat în cinstea lor. Într-o atmosferă  destinsă, persoanele vârstnice  au ascultat muzică, au dansat, le-a fost  servită  masa, au socializat  şi s-au bucurat de prezenţa unor solişti care i-au încântat cu cântecele lor.
În curtea căminului din Hotarele a fost amenajată o scenă pe care au evoluat soliştii de muzică uşoară Ileana Şipoteanu şi Aurel Moga, precum şi soliştii de muzică populară Elena Tofan şi Ion Bicu. Acestora li s-a adăugat şi cvartetul Transition, format din patru naişti,  studenţi la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Aceştia au susţinut un moment cu suite de folclor din diferite zone ale ţării, suite care, alături de muzica uşoară şi populară, i-au încântat pe cei aproximativ 50 de beneficiari din cele trei cămine, în cadrul unui spectacol prezentat  de Diana Apostoiu, spectacol ce a durat peste 3 ore.
La eveniment au fost prezenţi şi vicepreşedintele Consiliul Judeţean Giurgiu, Vasile Andronache, conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu, precum şi conducerea  Primăriei localităţii Hotarele.
Toţi interpreţii care au susţinut spectacolul  au cântat gratuit pentru persoanele vârstnice, fiind încântaţi că le pot face  acestora o bucurie.”Copiii şi bătrânii merită ajutaţi…Eu nu refuz niciodată  invitaţiile de a cânta la spectacole umanitare; dacă pot, vin cu drag de fiecare dată. Acum am putut şi bineînţeles că nu am refuzat invitaţia, mai ales că soţul meu, compozitorul Dumitru Lupu, este din Giurgiu”, a declarat Ileana Şipoteanu.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!