Politic

Sprijinit de Organizaţia Judeţeană a PNL, Laurenţiu Burtavel are şanse reale la Primăria Oinacu

Bucurându-se de sprijinul şi susţinerea Organizaţiei Judeţene a PNL, Laurenţiu Burtavel, actualmente preşedinte al organizaţiei locale din Oinacu şi consilier local din partea PNL, a anunţat recent că va candida pentru Primăria Oinacu.

Argumentele sale pentru ocuparea funcţiei de primar sunt realizările obţinute pe perioada mandatului de consilier local, obiective puse în practică cu susţinerea liberalilor judeţeni şi vizează reabilitarea şi modernizarea lăcaşelor de cult, reamenajarea cabinetului medical, aprovizionarea cu lemne de foc a bătrânilor şi persoanelor defavorizate din Oinacu, etc.

Ca proiecte de viitor, Laurenţiu Burtavel are în vedere introducerea canalizării şi gazelor, dar şi a apei potabile în satul Comasca. Vor urma realizarea covorului asfaltic pe arterele principale ale comunei, construirea a două stadioane sintetice la Comasca şi Oinacu, precum şi modernizarea celui din Braniştea. Strămutarea islazului comunal de la Frăteşti în intravilanul comunei Oinacu este, de asemenea, o altă prioritate a domnului Burtavel, precum şi realizarea unei linii de centură ocolitoare care să preia traficul greu ce a afectat serios casele localnicilor.

În perspectiva deschiderii Centrului de Bătrâni din Oinacu, Laurenţiu Burtavel a menţionat că, pe lângă rezolvarea problemelor de ordin social din zonă, implementarea proiectului respectiv de către CJG va asigura şi crearea de noi locuri de muncă pentru cetăţenii comunei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!