Politic

Statuia lui Iliescu, călare pe giurgiuveni

Desigur, mulţi giurgiuveni se întreabau, de ani de zile, ce se va pune pe soclul din sensul giratoriu de la Spital, ce statuie merită să troneze acolo? Ei bine, Campania electorală a lămurit-o şi pe asta. În rondul de la Spital trebuia să fie amplasată statuia călare a voievodului Mihai Viteazu, dar nea Lucică n-a făcut decât ţoclul, că a băgat bani în d’ale… lui. De câteva zile, în centrul sensului giratoriu a apărut un panou publicitar cu cine credeţi: cu împăratul Lucică, călare pe giurgiuveni.

Asta în timp ce alţi candidaţi n-au voie nici să pună un banner prin oraş, iar el a umplut staţiile de autobuz, autobuzele şi toate panourile publicitare mari. Ca şi cum nu l-ar şti giurgiuvenii  cine e şi ce poate.

PS: Ultimul proiect serios al Împăratului: cică vrea să-i trimită pe băieţii lui din cartier la şcolit, să afle şi ei ce scrie pe panouri. Şefi de promoţie: Butoane, Mure şi Poetu’, prieteni la cataramă cu el, Lucică împăratul. Între timp s-a răzgândit: în fapt de seară, le dă câteva hârtii la fiecare şi treaba lor, să se descurce. Las-o dracu’ de carte!

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!