Sport

Stop joc

Cum era de aşteptat, deşi FRF şi Liga au părut la un moment de neclintit, sezonul fotbalistic s-a încheiat practic luni seară, odată cu ultimul fluier al lui Alexandru Tudor. Minutul 90 din derby-ul Steaua – Astra Giurgiu a reprezentat practic lăsarea cortinei peste acest tur de campionat.

Cinstit vorbind, pentru Astra, acest finiş abrupt vine la timp. Elevii lui Sinescu ar fi putut să rateze total finalul de sezon, cu meciul din Cupă de la Cluj, plus partida de acasă, cu Viitorul Constanţa. Un meci, pe ”Marin Anastasovici”, ce s-ar fi disputat în condiţiile în care echipa lui Hagi a fost, într-adevăr, privată de două puncte în etapa precedentă, fapt ce s-ar fi putut întoarce, de ce nu, împotriva proximelor gazde ale constănţenilor. Aşa că nu numai fotbaliştii se bucură de sosirea vacanţei.

Altfel, reiterăm un aspect creionat deja. Astra Giurgiu încheie turul de campionat pe cea mai înaltă poziţie de când evoluează în prima ligă, poziţie pe care nădăjduim că o va ocupa şi la finalul lunii iunie din 2013.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!