Social

Strigăt disperat de ajutor al oamenilor din zona Mironeşti

mironesti1

Au ajuns la limita răbdării şi sunt disperaţi. Oamenii  care au ghinionul de a locui în satele prin care trece Drumul Naţional 5A sunt în pericol de a rămâne total izolaţi. În aceeaşi situaţie sunt şi bătrânii de la căminul Mironeşti. Totul, din cauza stării jalnice în care a ajuns acest drum, ce nu poate fi comparat nici măcar cu o uliţă de ţară. Şi, culmea, este vorba despre un drum naţional, pentru folosirea căruia şoferii trebuie să scoată şi rovinietă!

Este unul din puţine drumuri naţionale de pământ şi a ajuns deja celebru în toată ţara, însă nimeni nu vede, nimeni nu face nimic. Starea drumului naţional 5A i-a adus la disperare pe oamenii din zona Mironeşti.

Mulţi din cei care locuiesc în această zonă fac naveta şi spun că sunt în pericol ca întreaga zonă să rămână complet izolată, din cauza stării drumului, motiv pentru care pot foarte uşor să îşi piardă locurile de muncă.

În plus, şi singura firmă de transport ce realizează curse pe acest traseu are, de asemenea, mari probleme, existând riscul de a suspenda aceste curse.

mironesti2

Porţiunea Mironeşti-Colibaşi este unul din cele mai proste sectoare ale Drumului Naţional 5 A, însă situaţia nu este mai bună nici în alte zone.

Disperaţi, oamenii nu mai ştiu cui să se adreseze. Ei spun că au făcut demersuri peste tot, au trimis adrese, memorii, fotografii, însă sunt pasaţi de la o instituţie la alta şi, până la urmă, nimeni nu face nimic pe acest drum, care se degradează pe zi ce trece. Cei de aici au ajuns la capătul răbdării şi speră că apelul lor disperat va fi auzit, în sfârşit, de cineva care să facă ceva concret pentru Drumul Naţional 5A.

Ce spun cei care locuiesc în acea zonă despre situaţia în care se află, puteţi afla din reportajul difuzat miercuri, 11 februarie, în jurnalul de ştiri Valahia TV

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!