Politic

"Atacurile venite din partea PSD denotă frica!"

psd vs pnl

Este declaraţia co- preşedintelui PNL Giurgiu, Raluca Surdu, ca urmare a unor afirmaţii făcute de purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc:

„Atacurile venite dinspre tabăra social-democrată denotă frica pe care aceștia o resimt. PSD știe că fără susținerea PNL nu obțineau rezultatele pe care le-au înregistrat la alegerile locale și parlamentare la Giurgiu.

Disperarea acestora este de înțeles până la urmă, deoarece pesediștii nu se mai pot baza pe ceea ce au «furat» în timpul migrației aleșilor locali.

Decizia de la Gorj prin care PPDD îşi «recuperează» posturile de consilieri pierdute în urma migraţiei politice le dă coșmaruri social-democraților la Giurgiu. Aceștia sunt conștienți că dacă vor pierde primarii luați cu japca atunci șansele lor de a câștiga alegerile în județ sunt aproape nule.

PNL vine cu un suflu proaspăt în încercarea de vindecare a județului Giurgiu de virusul social-democrat care a pus stăpânire pe primării printr-o ordonanță ilegală și imorală.
Celor de la PSD le este teamă că noul PNL îi va îndepărta de la «ciolanul» puterii. Se vede disperarea în tot ceea ce fac, de la nivel guvernamental și până la nivelul organizațiilor județene.

Și ar trebui să le fie teamă pentru că ei nu mai pot oferi nimic nou românilor, nu mai au ce să le propună sau să le mai promită. Deja promisiunile deșarte făcute în campania prezidențială încep să se desumfle. PSD nu are oameni credibili care să le mai promită ceva cetățenilor. Sunt aceleași figuri pe care le tot rulează.

Noul PNL reprezintă o construcție solidă, care propune o altfel de politică, diferită de cea dusă de PSD și de baronii săi. Personal, privesc cu îngăduință atacurile venite de la cei din PSD, a căror teamă o înțeleg, însă adevăratul test pe care îl vom da cu toții este cel electoral.

Oamenii care au votat primarii PNL nu vor cădea în plasa întinsă de această ciumă roșie care s-a răspândit într-un ritm alert în toamna anului trecut, crezând că vor putea acapara întreaga putere”.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!