Actualitate

”Țigări, țigări, țigări ieftine” i-au adus dosar penal

tig-saci-2Aproape agresiv, în Piața Centrală ești acostat de femei cu fuste largi, care, mai mult în șoaptă, să nu le prindă ”garda”, te invită să cumperi țigări ieftine. De contrabandă, desigur!
Doar că, în seara zilei de 10 martie, polițiștii giurgiuveni au ”sistat” aprovizionarea vânzătoarelor din Piață, odată cu depistarea, pe șoseaua București, a lui D.I., de 36 de ani, din municipiul Giurgiu care, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, căra asemenea marfă. Pe bancheta din spate, polițiștii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu,au găsit un sac din plastic, de culoare neagră, în care se aflau 338 de pachete de țigări, de diferite mărci, fără timbru fiscal.
Bunurile, în valoare de aproximativ 3.500 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului, prin neplata taxelor, fiind de aproximativ 3.500 lei. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor efectuează în cauză cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.
Țigările au fost descoperite în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de deţinere, transport şi comercializare a ţigărilor provenite din contrabandă.
O.C.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!