Actualitate Politic Social

TNL Giurgiu: Continuă concursul pentru cele mai frumoase grădini, dar pregătiţi-vă şi pentru o petrecere hawayană!

DSC_0353Tinerii liberali giurgiuveni nu pierd vremea, nici măcar în vacanţă. Continuă, aşadar, concursul celor de la TNL privind cele mai frumoase grădini amenajate în faţa blocurilor, dar şi elevii liberali pregătesc ceva special pentru colegii lor.

În conferinţă de presă, vineri, 4 iulie, liderul tinerilor liberali din municipiul Giurgiu, Emil Epure, a anunţat că mai sunt doar câteva zile la dispoziţia celor interesaţi să participe la originalul concurs “Giurgiu înfloreşte cu tine!”.
Până marţi, 8 iulie, giurgiuvenii ne mai pot contacta la numerele de telefon 0722. 748. 499 sau 0769. 661. 762. Toate fotografiile vor fi postate, apoi, pe pagina de facebook a TNL Giurgiu şi giurgiuvenii vor avea la dispoziţie 10 zile să le voteze”a spus Emil Epure.
El a anunţat că, până acum, au fost înscrise în concurs 21 de grădini, iar cele mai multe sunt situate în Cartierul Tineretului.
Pe de altă parte, şi preşedintele Clubului Elevilor Liberali din Giurgiu, Adrian Chiran, a anunţat, vineri, că are planuri mari cu cei cărora li se adresează. În primul rând, este vorba despre o petrecere la o piscină din oraş, cu tot ce presupune un party hawayan. “Vor fi concursuri, fete îmbrăcate cu fuste hula, un DJ, vor fi şi lumini speciale”, a zis Chiran.DSC_0348
Petrecerea va avea loc pe 12 iulie, de la ora 21.00, la Piscina “Dana V”. De asemenea, Adrian Chiran a reamintit că a luat legătura cu elevi din mai multe comune ale judeţului Giurgiu pentru acţiuni, vara aceasta. Dintre localităţile de unde tinerii şi-au manifestat interesul pentru activităţi cu cei de la oraş, se numără Vedea, Gostinu, Oinacu, Izvoarele sau Frăteşti.
C.S.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!