Actualitate

Tomograf şi RMN la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Giurgiuvenii nu vor mai fi nevoiţi să meargă până la Bucureşti pentru unele investigaţii medicale, ci le vor putea face chiar la Spitalul de Urgenţă din municipiul nostru. Consiliul Judeţean va achiziţiona mai multe echipamente pentru unitatea medicală, acestea urmând să ajungă la sfârşitul acestui an.„Am dat un anunţ în sistem leasing, pentru a achiziţiona un RMN, un tomograf, un aparat mobil Roentgen pentru operaţii la ortopedie. Vrem de asemenea să dotăm sălile de operaţie cu mese şi lămpi chirurgicale noi”, ne-a spus consilierul în cadrul cabinetului preşedintelui CJ, Georgeta Pelin.

Ea a precizat că în scurt timp vor începe şi lucrările de reabilitare şi modernizare a celor patru săli de operaţie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă.

„Legat de echipamente, unitatea medicală nu a avut niciodată aşa ceva. Având în vedere că spitalul este în subordinea Consiliului Judeţean, facem eforturi pentru dotarea sa. Pentru un RMN şi un tomograf, giurgiuvenii erau nevoiţi să meargă până în Capitală, exista şi o listă de aşteptare”, a mai spus Pelin. Echipamentele medicale ar putea ajunge la SJU cel mai probabil în luna decembrie a acestui an.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Steli 20 aprilie 2018 at 10:30

Va pierdeti timpul degeaba cu RMN-ul de la Giurgiu.Asteptati luni bune pana va programeaza si pana va da rezultatul.La rezultat nu va da si filmul iar doctorul care urmeaza sa va opereze refuza sa va opereze fara filmul RMN.La RMN sunt trimise persoanele cu probleme serioase de sanatate care probabil urmeaza sa fie operate , altfel ar face o simpla radiografie.Daca doctorul care urmeaza sa te opereze refuza sa te opereze ca nu ai filmul RMN, constati ca ai pierdut timpul degeaba si nu ai alta solutie decat sa mergi la privat.Atunci de ce sa mai platesti asigurare si sa pierzi atata timp asteptand , ca apoi sa mai platesti inca o data si la privat. Si asta pentru ca le e greu sa iti dea rezultatul complet adica inclusiv filmul, film care nu cred ca costa mai mult de 15 lei. Dar din cauza asta tu nu iti poti rezolva problema de sanatate .

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!