La zi

Trafic de crapă casele la Oinacu

Zilnic circulă pe acolo sute de tiruri  încărcate cu marfă. Pe lângă zgomotul greu de suportat 24 de ore din 24, oamenii  care locuiesc pe strada centurii din comuna Oinacu mai trebuie şi să repare daunele provocate de traficul greu. Pereţii caselor se crapă, la fel şi tavanele sau gardurile din ciment, iar oamenii sunt exasperaţi şi le e teamă să îşi lase copiii pe stradă. “Mi-a spart gesmurile şi mi-au crăpat pereţii din mai multe camere. Nu poţi să dormi noaptea de zgomot”, ne-a declarat, supărată, Elena Bucur. În aceeaşi situaţie se află şi Maria Goia, care locuieşte pe aceeaşi stradă şi a cărei locuinţă este în pericol din cauza fisurilor din pereţi şi soclu.

La solicitările repetate ale oamenilor din comună, consilierii locali PNL Oinacu au decis să ceară sprijinul Consiliului Judeţean după ce la Primăria locală nu au găsit înţelegere. Consilierii locali PNL vor astfel să iniţieze un proiect de hotărâre în asociere cu Consiliul Judeţean prin care să propună Consiliului Local Oinacu devierea traficului.

O soluţie ar fi, se pare, şi instalarea unor limitatoare de viteză care ar obliga şoferii să circule cu o viteză redusă. Despre această problemă a vorbit marţi, 28 iunie, într-o conferinţă de presă, consilierul PNL Oinacu Laurenţiu Burtavel. “Este drumul comunal care aparţine primăriei Oinacu dar această situaţie este de ani de zile şi nu s-a făcut nimic, deşi casele oamenhilor se degradează pe zi ce trece”.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!