Social

Bună seara, bade Ioane!

Cunoscutul actor giurgiuvean Ion Cojocaru, împiedicat de o decenţă uriaşă să nu ceară nimănui ajutor şi nu-şi strige suferinţa cauzată de o gravă maladie, a intrat recent în vizorul unor oameni de bine care au decis că acesta are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Aşa a luat naştere spectacolul umanitar “Bună seara, bade Ioane!”, desfăşurat luni seară, 27 iunie, în sala mare a Teatrului Tudor Vianu. Au demonstrat că pentru un scop nobil se pot mobiliza şi că niciun efort nu este în zadar când vine vorba de viaţa unui om. Astfel că sute de giurgiuveni au venit la acest spectacol şi au  plătit pentru bilet suma de 25 de lei.

Vădit emoţionat pentru tot ceea ce i se întâmplă, Ion Cojocaru ne-a declarat că simte iubirea tuturor celor cărora el le-a oferit iubire de-a lungul anilor, pe scenă. Se simte mai bine dar nu ştie dacă se va putea reîntoarce curând pe scenă, pentru că acolo trebuie să fie trup şi suflet.

Spectacolul folcloric a oferit publicului momente deosebite de muzică populară, în interpretarea unei pleiade de artişti, dar şi de dans, pentru care s-au făcut “vinovaţi” membrii ansamblului Muntenia. Spectacolul folcloric a fost realizat de Ansamblul Muntenia, în parteneriat cu Fundaţia pentru Solidaritate Socială Nicolae Barbu şi Teatrul Tudor Vianu.

Pe scenă au urcat 16 artişti de muzică populară, printre care Emilia Ghinescu, Maria Loga, Elisabeta Turcu, Aurelian Preda, dar şi giurgiuvenii Doina Cernea sau Reta Baltag. Toţi au cântat gratuit, iar întreaga sumă colectată a fost donată actorului.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!