La zi

Trafic restricţionat în Bucureşti pentru The Wall

trafic-restrictionat-in-capitala-de-maine-pana-pe-31-august-pentru-concertul-lui-roger-waters-222401Poliţia Capitalei a emis un comunicat de presă prin care anunţă că până la sfârşitul lunii în curs, în zona pieţei Constituţiei, cu ocazia concertului susţinut de Roger Watters cu cea mai cunoscută operă rock scrisă vreodată, The Wall, se vor dispune măsuri extraordinare de fluidizare a traficului.

Astfel, pentru buna desfăşurare a concertului programat miercuri, 28 august, se vor institui mai multe condiţii. Mai întâi se va limita circulaţia pe banda I a bretelelor situate pe circumferinţa Pieţei Constituţiei către Bulevardul Unirii.

De asemenea, circulaţia va fi restricţionată şi pe banda a IV-a a bretelelor situate pe circumferinţa Pieţei Constituţiei către Bulevardul Unirii şi Bulevardul Libertăţii, banda I şi II pe sensul de circulaţie Ministerul de Finanţe către bretea Ministerul Public.

Nu în ultimul rând, se va închide circulaţia pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii, în Piaţa Constituţiei şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!