Economic

Trei producători giurgiuveni şi-au prezentat afacerile unor antreprenori italieni

Oportunităţi de afaceri pentru producătorii din Giurgiu. Primarul oraşului sicilian Niscemi, însoţit de alţi reprezentanţi ai autorităţilor din localitatea menţionată, dar şi de antreprenori italieni, au avut ocazia miercuri, 23 februarie, să afle despre afacerile a trei firme autohtone.

Întâlnirea a avut loc la sediul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Giurgiu, unde oaspeţii au fost primiţi cât se poate de tradiţional. Cu pâine şi sare. Primarul oraşului Niscemi, Giovani Di Martino, a fost însoţit de directorul general al instituţiei pe care o conduce, Masimo Arena, şi de preşedintele Consiliului local Niscemi, Francesco Alessi. În plus, a fost prezent la întâlnirea de la Direcţia Agricolă şi un antreprenor italian, Franco Cirone.

Oaspeţii au degustat alimentele fabricate în Giurgiu, fiind vorba despre produse de panificaţie, specialităţi din carne şi lactate. Mai apoi, producătorii giurgiuveni şi invitaţii italieni au discutat pe tema eventualelor exporturi din Giurgiu către Italia. Concluzia discuţiilor a fost că, deşi, autorităţile din Niscemi nu pot face afaceri, vor vorbi totuşi întreprinzătorilor italieni despre firmele din Giurgiu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!