Economic

Bilanţ la contabilitate

Peste 170 de experţi din judeţ au participat joi, 24 februarie, la Adunarea Generală, o întâlnire anuală a contabililor autorizaţi din Giurgiu.

Evenimentul a fost organizat de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) filiala Giurgiu, din care fac parte cei 173 de experţi giurgiuveni prezenţi la Adunarea Generală.

Printre altele, a fost prezentat şi bilanţul activităţii desfăşurate atât de partea executivă cât şi de cea legislativă a CECCAR.

„Au fost prezentate materialele pe care le-am pregătit, raportul consiliului filialei, raportul cenzorului, al auditorului de calitate, şi a fost aprobată lista membrilor care vor fi auditaţi în 2012. Profesia de contabil, mai ales în contextul crizei economice, este foarte importantă. Noi lucrăm pentru interesul public, iar legătura dintre expertul contabil şi administrator consider eu că este foarte importantă pentru luarea deciziilor de către administrator, dar şi pentru ieşirea din criză şi pentru îmbunătăţirea activităţii, mai ales a societăţilor private”, ne-a declarat preşedintele CECCAR Giurgiu, Mariana Mitrea.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!