Actualitate

Un cal a fost bătut şi abandonat într-un şanţ! A fost salvat la timp! Autorul nu a fost încă identificat

cal-1Luni 31 octombrie, la ora 20:10, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Bolintin Deal, pentru salvarea unui animal. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal. Echipajul a acționat pentru ridicarea și transportul unui cal de pe marginea drumului la o fermă din apropiere, sub supravegherea medicului veterinar din circumscripție, se arată într-un comunicat al ISU Giurgiu.
Mai multe detalii cu privire la acest caz ne-a oferit directorul DSVSA Giurgiu, Camelia Iliescu. „Aseară, în jurul orelor 21,00, Dr. Dragne Vasile şi primarul din Bolintin Deal, Emilian Bănică, au intervenit alături de pompierii de la ISU şi au salvat un cal de la moarte. Calul era bătut şi abandonat într-un şanţ  Doctorul l-a tratat, însă nu am putut identifica stăpânul întrucât animalul  pentru ca nu este microcipat. Vreau sa le multumesc acestor doi oameni cu suflet mare si reprezentanţilor ISU Giurgiu”
Salvatorii animalului nu doresc altceva decât să îl identifice pe cel care a fost în stare de o asemenea faptă. Autorităţile fac apel la cetăţeni. Aşadar, orice informaţie de la un posibil martor al incidentului ar conduce la aflarea făptaşului.
M.M.
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!