Actualitate Social

Un cioban din Răleşti, Giurgiu, dat în urmărire naţională

ciobanPoliţiştii giurgiuveni caută un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a dispărut în împrejurări suspecte de la o stână din localitatea Răleşti, comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu.
“În ziua de 26 mai a.c. poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 57 ani din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu, că îngrijitorul animalelor sale, BEŢIU GHIOCEL MIHAI, de 34 ani, din comuna Pietroşani, judeţul Teleorman, care se afla cu animalele pe islazul satului Răleşti, a dispărut în condiţii suspecte.  Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu, Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Giurgiu şi Serviciului Investigaţii Criminale efectuează cercetări şi desfăşoară activităţi investigative în vederea depistării persoanei şi stabilirii cauzelor şi împrejurărilor dispariţiei acesteia. Până la acest moment au fost efectuate activităţi de căutare a persoanei la stânele din localităţile limitrofe, la crescătorii de animale la care a mai lucrat şi s-au efectuat verificări la persoanele cunoscute şi în judeţele limitrofe, având în vedere că persoana a mai părăsit anterior stânele la care lucra. Totodată bărbatul a fost dat de poliţişti în urmărire naţională.
BEŢIU GHIOCEL MIHAI, are o înălţime de 1.65 metri, greutatea aproximativă de 60-65 kilograme, ochi căprui, ten deschis, părul şaten, uşor ondulat iar ca semn particular are o cicatrice de aproximativ 5 centimetri pe tibia stângă şi şchiopăta uşor de piciorul drept.
La momentul dispariţiei era nebărbierit, purta un tricou galben, fără înscrisuri, pantalon lung kaki, ciorapi de culoare neagră şi încălţăminte din cauciuc, de culoare neagră.” Comunicat de presă IJP Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!