Politic

Voiculescu vs. Băsescu

8-Closca-cu-puii-de-Aur-Pietroasele-Tezaurul-Romaniei-de-la-MoscovaPreşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, este de părere că ar fi cazul să se înceapă o anchetă legată de tezaurul României de la Moscova şi de implicarea preşedintelui Traian Băsescu în nerecuperarea acestuia.
Plecând de la premisa că trădarea interesului naţional se încadrează perfect în articolul 96 din Constituţie, Dan Voiculescu a declarat miercuri, 12 februarie, că Băsescu a afirmat la un post de televiziune că ”Voiculescu este cel mai tare, cel mai puternic. Mă bucur că recunoaşte acest lucru şi îl asigur că voi rămâne puternic şi în continuare.
Pe de altă parte, Traian Băsescu încearcă că creeze un conflict între mine şi premierul Victor Ponta. Minte cu neruşinare că eu mi-am turnat la securitate rudele, o minciună aşa cum rezultă şi din decizia instanţelor judecătoreşti. Încearcă să jignească membrii CNA, BNR, FMI, Guvernul şi Parlamentul. În opinia mea, când Băsescu, din calitatea de preşedinte, declară public, fără argumente, că guvernul României este corupt, se poziţionează clar împotriva interesului naţional.”
O zi mai devreme, Traian Băsescu declarase la B1 TV că USL nu se va rupe pentru că partidele din Uniune au trăit în minciună şi în atmosfera creată de ”turnătorul Voiculescu, care le este partener.”
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!