La zi

Zi perfectă de plajă sâmbătă la Giurgiu, însă duminică vremea se schimbă

meteoGiurgiuvenii care nu au norocul să fie încă în concediu, la mare sau la munte îşi pot face planuri pentru o zi de plajă sâmbătă, acasă. Şi asta pentru că prognoza meteo ne anunţă o zi frumoasă, în care niciun nor nu va umbri soarele. Duminică, însă, povestea se schimbă.

Se spune că, de obicei, de Sfântul Ilie nu plouă. Şi asta pentru că Dumnezeu nu-i spune Sfântului când este ziua lui, pentru ca acesta să nu trimită pe pământ furtună şi trăznete. Dacă află, însă, vor fi ploi şi furtună. Se pare că în acest an, Sfântul Ilie va afla de ziua lui noaptea târziu. Cel puţin asta deducem din prognoza meteo a week-endului ce urmează.

Meteorologii spun că sâmbătă, la Giurgiu, vom avea o zi frumosaă, o zi perfectă pentru plajă, cu cer senin, vânt domul şi maxime de 31-32 de grade Celsius. Vremea se strică, însă, noaptea târziu, când cerul se umple de nori şi vom avea ploaie şi posibile descărcări electrice. Norii rămând pe cer şi duminică, astfel că dimineaţa devreme, până în jurul orei 6, ploile vor continua. În cursul zilei, cerul se mai înseninează, însă rămâne parţial noros, până spre seară, când se limpezeşte. Şi temperaturile scad comparativ cu sâmbătă, astfel că în ultima zi a acestui week-end, mercurul din termometre nu mai depăşeşte valoarea de 26 de grade Celsius la Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!