Actualitate

Ziua Comunei Daia

Mare sărbătoare mare la Daia. Sute de oameni s-au adunat, vineri, 14 octombrie, la Căminul Cultural pentru a celebra ziua localităţii în care şi-au dus traiul de-o viaţă. Ziua Comunei Daia a fost celebrată, anul acesta, a 6-a oară consecutiv, cu muzică populară, sarmale şi voie bună. Curtea Căminului Cultural din Daia s-a umplut vineri la prânz cu săteni. Dacă este Sărbătoarea Sfintei Parascheva este şi Ziua Comunei Daia. Primăria a organizat a şasea oară consecutiv o serie de manifestări cultural-artistice pentru toţi cei care au venit să se bucure de ziua lor. Pe scena Căminului Cultural, mai întâi a avut loc premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Oamenii au primit diplome, o sumă de bani şi flori, evident, pentru doamne.

Le-a fost cântat „La Mulţi Ani”, iar mai apoi, au urcat pe scenă artiştii Ansamblului „Doina Dunării”.

Părinţi, bunici, fraţi şi surori, cu toţii au asistat la un adevărat show dat de micuţii artişti ai comunei Daia. Au fost recitate poezii, cântate cântece de sezon, micuţii au dansat, iar elevii ceva mai mari au pus în scenă o operă de-ale lui Caragiale.

„Le urez consătenilor mei La Mulţi Ani, şi chiar dacă o eventuală regionalizare ar conduce la ştergerea de pe hartă a comunei noastre, eu îi urez comunei mele trai lung, iar cetăţenilor care o locuiesc multă sănătate”, a spus primarul din Daia, Ionel Moroacă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!