Actualitate

Au început plombările pe drumurile judeţene din Giurgiu

_DSC0254Vremea frumoasă din ultima perioadă a permis celor de la Direcţia Judeţeană de Transport(DJT) Giurgiu să înceapă lucrările de întreţinere pe mai multe artere rutiere din judeţ.
Directorul DJT, Ion Mateescu, a declarat, într-o recentă conferinţă de presă, că, la finele săptămânii trecute, s-a acţionat pe unul dintre cele mai afectate drumuri, fiind vorba despre DJ 601.
„DJ 601, care face legătura între Giurgiu şi Ilfov, pe la Ciorogârla, prin Bolintin, Roata, Mârşa- Teleorman, este drumul cel mai folosit din judeţ, fiind şi în apropiere de Bucureşti, există un trafic greu intens pe acolo. Am început lucrările de la Ciorogârla către Bolintin Deal şi sperăm să finalizăm curând până la Bolintin Vale”, a spus Mateescu.
Polombări vor fi făcute, de altfel, pe toate drumurile cu probleme, a mai spus directorul DJT Giurgiu, precizând că suma totală alocată pentru acest sezon este de circa 30.000 de euro, iar acest lucru nu poate însemna decât că trebuie să se gospodărească foarte bine pentru a acoperi tot ce şi-a propus.
După plombări, a mai anunţat Mateescu, se va trece la marcajele rutiere, dar şi la curăţarea marginilor drumurilor de iarbă.
Ion Mateescu a specificat că, săptămâna trecută, cei din Direcţia pe care o conduce au lucrat şi la întreţinerea drumului sprea Vamă, prin Rudari.
C.S.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!