Politic

Candidat surpriză la Primăria Vedea din partea PNL

Fostul comandant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca”, Ştefănică Ion, va candida din partea PNL la funcţia de primar al comunei Vedea. Ca ofiţer de carieră, acum pensionar, Ştefănică Ion spune că ordinea şi disciplina sunt repere esenţiale pentru programul pe care îl propune locuitorilor dinVedea.

Ştefănică Ion a fost prezent în conferinţa de presă a PNL Giurgiu din 20 aprilie, unde a anunţat că va candida pentru Primăria Vedea din partea formaţiunii liberale. El a explicat că decizia sa vizează schimbarea situaţiei acestei comune. „Doresc pentru comuna Vedea un alt statut, o altă treaptă socială, astfel încât cetăţenii să simtă că sunt sprijiniţi şi protejaţi. Mi-am propus ca eu să fiu servantul comunităţii, şi nu invers. Dorinţa mea de a deveni primar al comunei Vedea nu are nicio legătură cu vreun aspect de ordin material sau financiar. După o viaţă de muncă am tot ce îmi trebuie, sunt un om realizat din acest punct de vedere. Dacă voi fi ales primar voi dona salariul în scopuri caritabile, pentru a ajuta oamenii nevoiaşi, copiii din familii monoparentale şi copiii talentaţi”, a arătat Ştefănică Ion.

Printre obiectivele pe care şi le-a propus, candidatul PNL a menţionat renovarea completă a bisericii, modernizarea drumurilor şi realizarea de trotuare, amenajarea de parcuri, construirea unei săli de sport, reabilitarea căminului cultural, dar şi sprijinirea mediului economic. Ştefănică Ion a spus că va susţine iniţiativele locuitorilor comunei pentru înfiinţarea unor unităţi de producţie precum şi pentru constituirea de asociaţii prin care aceştia să îşi poată vinde produsele la preţuri avantajoase.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!